murerarbejde1

Skal man bruge penge på vandskuring af facaden?

Hvis du er husejer, så ved du hvad jeg mener, når jeg siger, at der altid er noget at lave. Man har altid en masse tanker omkring sit hus, og der er altid nogle projekter i gang.

Sådan er det i hvert fald for mig – og det er ikke kun fordi, at konen hele tiden sætter mig i gang med noget. Jeg kan godt lide det praktiske arbejde forbundet med livet som husejer, og så glæder det mig, når et færdigt projekt bidrager til en øget værdi.

Men der er naturligvis også nogle ting, som man ikke kan klare selv. Et godt eksempel her på er en facaderenovering, da det kræver nogle særlige færdigheder, som man kun får i kraft af en uddannelse som murer – og fordi det kræver særligt værktøj. Jeg allierede mig derfor med mit lokale murerfirma i Aalborg. Jeg vidste ikke selv, hvad der skulle laves; men efter en indledende og gratis snak med Simon fra Aalborg Facaderenovering, kom vi frem til, at facaden skulle vandskures.

Hvad er vandskuring?

En vandskuring er pudsning af huset facade på en særlig måde. Det giver murværket nyt liv, og facaden fremstår ensartet og flot. Det er tilmed bidragende til, at murværket holder længere – og at vedligeholdelsen af facaden på huset bliver nemmere. Jeg fik fortalt af Aalborg Facaderenovering, at der findes forskellige former for vandskuring, og vi valgte den type, der involverer vandskuring med farve.

Jeg har haft en overvejende positiv oplevelse med mit lokale murerfirma i Aalborg, og jeg vil klart anbefale dem til andre også. Den moderne vandskuring af mit murværk har givet en rigtigt flot facade, og jeg har fået positive tilbagemeldinger fra mine naboer. Som jeg ser det, så er en renovering af facaden ikke kun for syns skyld – det er også en fremtidig investering i dit hus. Værdien af din bolig stiger nemlig med sådan en facaderenovering, og det nedsætter varmeregningen i kraft af bedre isolering.

Hvis du er usikker på om du har brug for en facaderenovering, så få dig en gratis og uforpligtende snak med Simon fra Aalborg Facaderenovering – så kan han helt sikkert guide dig sikkert i mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>